De vijf X-tra’s van Axel XL

De variatiemogelijkheden van de Axel XL zijn groot. Door de modulaire elementen slim te combineren is de designklassieker aan elke smaakvoorkeur en leefsituatie aan te passen. Voor een van de succesnummers uit de Montis collectie zijn er nu vijf nieuwe opties. Ze onderstrepen het flexibele, open karakter van de bank nog eens extra.

Axel XL dormeuse

Axel XL dormeuse

De dormeuse is een aantrekkelijke aanvulling op het Axel XL programma, met gevarieerde opstellingsmogelijkheden. Geschikt als eindelement, maar ook ideaal om verder te bouwen en een doorkijk met ruimtelijk effect te creëren. Verkrijgbaar met tafelblad of in poef-uitvoering.

Axel XL tafelbladen

Axel XL tafelbladen

De bestaande Axel XL tafelbladen kregen een make-over met innovatieve opties als een draadloze oplader, stopcontact en verlichting. Naast de bestaande afmetingen zijn er drie nieuwe maten beschikbaar. In combinatie met onze poefonderstellen zijn de tafelbladen perfect te gebruiken als bijzettafel of tussentafel.

Axel XL rugtafels

Axel XL rugtafels

Als variant op de Otis tafels zijn er ‘zwevende’ rugtafels voor de Axel XL ontwikkeld. De vormgeving van het blad is zorgvuldig afgestemd op de strakke, eenvoudige lijnen van de bank.

Axel XL vijfhoekige elementen

Axel XL vijfhoekige elementen

Met het vijfhoekige Axel XL element creëer je een diepe loungehoek. De twee rugkussens in de diepe hoek bestaan uit één kussen, waardoor ze perfect aansluiten en niet schuiven. Het vijfhoekige element is ontwikkeld als ‘eindstation’maar ook zelfstandig te gebruiken. Bovendien is de vijfhoek aan twee kanten te koppelen aan een Axel XL element, voor gevarieerde, speelse opstellingen.

Axel XL hoekelementen

Axel XL hoekelementen

Onze nieuwe hoekelementen zijn het ei van Columbus. Ze vergroten de flexibiliteit van het Axel XL programma. Ze maken het mogelijk om XL en XL-s banken op allerlei manieren te combineren. Met de XL-s hoek sluit een XL-s nu ook aan op een andere XL-s.

Keuze uit 38 kleuren

Keuze uit 38 kleuren

Wil je je Axel XL bank nog verder personaliseren? Selecteer voor het onderstel dan een van de 38 beschikbare RAL-kleuren. Laat de sledes en poten van je bank en eventueel de tafelbladen en rugtafels spuiten in de tint die het best bij je past.