Domino.18

Design
Kleuren & materialen
Productinformatie
Design

De bouwstenen voor het moderne leven

Dineren. Vergaderen. Gamen. De architectonische modules van de Domino.18 zijn de bouwstenen voor al je activiteiten. Koppel ze aan elkaar, van welke kant je maar wilt. Speel met drie hoogtes. En creëer jouw skyline. De losse stoffering op het bovenvlak geeft het nuchtere ontwerp een royaal karakter. Een effect dat kan worden benadrukt door de stofkeuze.

Alle blokken bieden rondom hetzelfde comfort. Zo bouw je aan de voorkant een lounge- of tv-hoek, en aan de achterkant een lees-, eet- of werkplek. De zitvlaktes, driehoekige kussens en optionele brede arm bieden voor elk moment de ultieme ondersteuning, ook aan uw dienblad of laptop. Een familiediner? Rol de hoge zitblokken aan tafel. De Domino.18 is net zo dynamisch als het leven zelf.

Keuzehulp: Domino.18 productconfigurator
De keuzeopties om elementen van Domino.18 tot een ideale opstelling te combineren zijn eindeloos. Gelukkig hebben we een handige online tool ontwikkeld. Met de Domino.18 productconfigurator zoekt u in een proefopstelling naar perfect matchende elementen, materialen en aanzichten.

Domino.18 productconfigurator >

Kleuren & materialen
Productinformatie
Kleuren & materialen