Otis

Design
Kleuren & materialen
Productinformatie
Design

Rank, licht en flexibel

Een subtiele knik in de armleuning maakt het verschil. Voor de flexibele bank Otis creëerde Johan van Hengel maximale impact met een minimale ingreep.

Voor Bank Otis zocht Johan van Hengel naar een ranke, efficiënte vorm. Hij bedacht een slimme ingreep. De smalle, ‘opgevouwen’ armleuningen garanderen optimaal gebruiksgemak. Een kleine knik in de arm verleent de bank karakter en optimaliseert het comfort dat bij een smal frame vaak ontbreekt. Otis is een flexibel ontwerp, makkelijk aan te passen aan specifieke maat- en smaakwensen. Opgebouwd uit elementen, is het ontwerp leverbaar als bescheiden eenzitter, maar ook als twee-, drie-, vier- of royale vijfzitter. Extra alternatieven zijn een XL-variant met een diepere zit en de mogelijkheid om een hoekbank samen te stellen. Het aantal opties biedt gebruikers veel keuzevrijheid. Zo zijn meerdere banken verkrijgbaar met bijvoorbeeld twee of drie zitkussens.

Door te variëren met het aantal zitkussens, de bekleding en het type onderstel, past de bank zich moeiteloos aan de stijl van zijn omgeving aan. In een modern interieur komt een model met twee kussens, een eigentijdse stof en metalen poten perfect tot zijn recht. Wie een klassiekere smaak heeft, kan bijvoorbeeld kiezen voor een uitvoering met drie kussens, in leer en met houten poten. Dankzij het verfijnde profiel in combinatie met verschillende maten, bekledingstijlen en zitkussens in de hardheden firm, medium, soft en extra soft vervult Otis elke zitwens.
Kleuren & materialen
Productinformatie
Kleuren & materialen