IMM Keulen 2017

Nieuwe collectie

Tijdens IMM Keulen 2017 presenteerden we de nieuwste modellen; BACK ME UP, DALEY sofa, BACK ME UP Lounge/Salon en de uitschuifbare tafel MORE! Blijf ons volgen voor meer informatie.

BACK ME UP LOUNGE | SALON

Met de Back Me Up Lounge en Salon versie geeft Arian Brekveld een eigentijdse draai aan de volumineuze clubfauteuil. Het fluisterende ontwerp geeft je de ruimte. Zowel fysiek als in je hoofd. Waar je ze ook neerzet, ze vragen om ontspanning. De zitting en de iets opgetrokken rug bieden verrassend veel comfort, terwijl de elegante armleuningen je graag ondersteunen – ook als je op je laptop of tablet aan het werk bent.

DALEY

DALEY is een modulaire loungesofa die speelt met de veranderende perceptie van ruimtelijke oppervlakte. Het minimalistische silhouet met zijn strakke belijning geeft deze moderne klassieker een ingetogen uitstraling die je gevoel van vrijheid vergroot. Kleine ruimtes, grote ruimtes, thuis of op kantoor: doordat je de losse elementen individueel of juist gecombineerd kunt gebruiken, bepaal je zelf hoeveel fysieke ruimte deze bank inneemt. Het zorgvuldig uitgewerkte systeem is uiterst comfortabel en makkelijk te veranderen. Veelzijdig en flexibel, een luxe die past bij de wensen van het moderne leven.

 

MORE

Meer ruimte. Meer mensen. Meer plezier. MORE is een bekroonde, intelligent ontworpen tafel, gecreëerd om je leven makkelijker en meer verbonden te maken. De ongebruikelijke en intuïtieve vorm vertelt je precies hoe je hem moet gebruiken.