Impressie IMM Keulen 2019

IMM 2019

Tijdens IMM 2019 presenteerden wij vanaf onze nieuwe top A1 locatie een nieuwe fauteuil: GEORGE, een fauteuil met een royale uitstraling, zonder volumineus te zijn.

Opvallend is de overmaatse brede gebogen rugsteun, die als een radarantenne boven de zitschaal zweeft. Aan beide uiteinden heeft deze rugsteun beweegbare oren, die naar binnen kunnen scharnieren om extra steun te geven.
De zitschaal geeft door zijn hoefvorm in elke zitpositie een perfecte lende- en armsteun. Het volume wordt aan de onderkant sterk gereduceerd waardoor het geheel luchtig gaat zweven.

Domino.18

In drie verschillende inspiratie settings werden deze architectonische modules aan de bezoekers gepresenteerd.

Alle blokken bieden rondom hetzelfde comfort. Zo bouw je aan de voorkant een lounge- of tv-hoek, en aan de achterkant een lees-, eet- of werkplek. De zitvlaktes, driehoekige kussens en optionele brede arm bieden voor elk moment de ultieme ondersteuning, ook aan uw dienblad of laptop. Een familiediner? Rol de hoge zitblokken aan tafel. De Domino.18 is net zo dynamisch als het leven zelf.
De losse stoffering op het bovenvlak geeft het nuchtere ontwerp een royaal karakter. Een effect dat kan worden benadrukt door de stofkeuze.

Back me Up armchair

Voor tijdloze momenten

Schuif aan. En laat je omarmen in luxe. Het comfort van de BACK ME UP Armchair vraagt om intieme diners en openhartige besprekingen. De vriendelijke vormgeving, met zwevende armleuningen, geeft je de ruimte om net iets meer in een hoekje te zitten. Beschermd, en toch met dezelfde visuele luchtigheid als de Chair. Combineer de Armchair met haar familieleden. Samen aan één tafel voor een unieke compositie.

Download hier de IMM 2019 perskit

Login op de beeldbank voor Hoge Resolutie afbeeldingen van onze modellen.