Montis op Design District

Tijdens Design District heeft Montis met het thema “Vibrant Harmony” laten zien hoe levendige kleuren en rustgevende tinten samen een kalme en gebalanceerde sfeer kunnen creëren. Op de meubelbeurs presenteerden wij onze nieuwste toevoeging, Yves, in alle drie de varianten: volledig gestoffeerd met of zonder armleuningen, en een stapelbare versie met afzonderlijk beklede zitting en rugleuning. Yves is een echte bestseller, die de aandacht trekt met zijn tijdloze design en uitzonderlijk comfort.

Daarnaast was ook de Domino.18 te bewonderen, nu verkrijgbaar in verschillende zithoogtes. Naast de vertrouwde 40 cm bieden we nu ook een hoogte van 46 cm aan. Mix en match diverse zithoogtes en elementen voor een dynamisch zitlandschap. Nieuw in het Domino.18-programma zijn de poefs, verkrijgbaar in drie verschillende maten.

De Mick barkruk was eveneens aanwezig op onze stand. Naast een mat verchroomd of mat zwart onderstel kun je nu ook kiezen uit 38 RAL-kleuren voor een gepersonaliseerde touch. Op de beurs toonden wij de Mick in Nivolet 9 met een metalen sled base in RAL 2009.

Dank aan iedereen die ons heeft bezocht tijdens Design District 2024! Een speciale dank aan Studio Wae voor het leveren en plaatsen van de prachtige standvloer. Een modulaire bank op een modulair kleed!