Vacature Industrieel Product ontwikkelaar

Ben jij de collega die we zoeken? Wil je werken bij een toonaangevende, internationale meubelfabrikant?

Montis blijft innoveren met vormgeving die inspeelt op de wensen van het moderne leven. Zonder daarbij concessies te doen op het comfort. Daarbij worden vakkundige tradities opgerekt, en nieuwe technieken onderzocht. Door de ideeën van gerenommeerde ontwerpers, en die van talentvolle nieuwkomers, met elkaar te versmelten blijven we verrassen. Ook op het gebied van duurzaamheid en materiaalgebruik. Zo worden de iconen van vandaag, de klassiekers van morgen. Dat is ons streven.

Industrieel Product ontwikkelaar
Als productontwikkelaar werk je nauw samen met je collega’s op de afdeling productontwikkeling om verschillende projecten van design naar een productierijp product te brengen. Je bent een spil tussen de afdeling productie, marketing en verkoop en zorgt ervoor dat de wensen en eisen van de diverse betrokkenen – intern en extern – bij Montis B.V. worden vertaald in een succesvol product, dat in de productlijn van Montis past.

Het behoort tot je taak om, in overleg met het hoofd productontwikkeling, diverse projecten zelfstandig uit te werken. Het uittekenen van de constructie in SolidWorks, overleg met onze toeleveranciers en collega’s van de modelontwikkeling over de beste productiemethode en het maken van calculaties behoren tot je dagelijkse werkzaamheden.

Functie-eisen:

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde Hbo-opleiding in de richting industrieel product ontwerpen. Minimaal een paar jaar ervaring op een productontwikkelafdeling is gewenst, in een meubelbedrijf een pre.
  • Een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal is belangrijk. Aantoonbare ervaring in het tekenprogramma SolidWorks en CorelDRAW/Illustrator is een vereiste. Ervaring met Sketchup is een pre.
  • Creativiteit, communicatief, initiatiefrijk en ondernemend zijn woorden die je in je persoonlijkheid herkent. Gevoel voor vorm en inleving in de consument van Montis is van belang.

    Stuur je brief en curriculum vitae naar Montis B.V., Postbus 153, 5100 AD in Dongen t.a.v. Miriam Oerlemans of mail naar vacature@montis.nl.
    Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remko Haasnoot, hoofd productontwikkeling (rhaasnoot@montis.nl).

    Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.