Montis op Milan Design Week

In samenwerking met Solidified en toonaangevende ontwerpers stond Montis met 3 ontwerpen op een prachtige locatie omringd door weelderig groen. De nieuwste toevoeging Yves S, het modulaire succesnummer Domino.18, en de functionele bijzettafel Tor, werden met trots gepresenteerd op deze indrukwekkende setting.

Yves
Gerard van den Berg heeft met Yves voor Montis een nieuw, stijlvol ontwerp gecreëerd dat ook ongeëvenaard zitcomfort biedt. Er zijn 3 varianten van Yves beschikbaar: één volledig gestoffeerde mét of zonder armbekleding, en één stapelbare met deels open rug, waardoor Yves S uitermate geschikt is voor congressen, openbare ruimtes en projecten.

Domino.18
Onder Dick Spierenburg’s leiding heeft Montis de Domino.18-collectie uitgebreid met een chaise longue, verkrijgbaar in twee afmetingen. Dit speelse element kan zowel aan de Domino.18 worden gekoppeld als vrijstaand in een ruimte worden geplaatst. Daarnaast is er een nieuwe ronde pouf in drie maten en twee hoogtes toegevoegd. Met drie verschillende zithoogtes is de Domino.18 nu geschikt voor diverse situaties, waaronder aan een eettafel. Experimenteer met verschillende modules en creëer de ideale zitopstelling.

Tor
De bijzettafel Tor is ontworpen vanuit de gedachte dat een bijzettafel makkelijk verplaatsbaar moet zijn. Het unieke handvat, gevormd door de knik in de poten, maakt het eenvoudig om de Tor op te tillen en geeft het tafeltje een karakteristieke uitstraling.

Hier een sfeerimpressie van onze modellen tijdens Milan Design Week.